2011. augusztus 4., csütörtök

Mini Haul.

Sziasztok!
Még hétfőn jártam egy-két boltban és az ott zsákmányolt dolgokat szeretném bemutatni.

Első utam egy kínai volt mert keresztanyámnak kellett vennem valamit de azért magamnak is találtam pár dolgot.

Egy barna- fehér masnis "tartóka", amit én telefontartónak fogtam be, de egy kisebb pénztárcának is megfelelne. Az ára 390 ft volt (ami szerintem nagyon olcsó), bár a masni lehet nem fog sokáig tartani rajta, de majd megoldom. És ugyanitt találtam még a kedvenc csatomból. 2 csomagot vettem aminek darabja 80 ft volt (1 csomag 2 csatot tartalmaz). Nagyon szeretem mert jó erős és a frufrumat ha nincs kedvem leengedni tökéletesen megtartja.
A következő bolt a Müller volt.
Itt sikerült a CadeaVera márkának újabb két szájápolóját beszereznem (már ezelőtt írtam egyről a kedvenceim közt). Az egyik a "Rose" a másik pedig a "Young". Még csak párszor használtam és az eddigi tapasztalataim velük kapcsolatban elég jók. Az illatuk nagyon kellemes, színük szinte nincs is bár a Young gyöngyházfényszerű csillogósabb de a Rose tényleg észrevehetetlen az én számon. Az áruk is kedvező, 250 ft körüli.
Bal oldalt a Rose mellette pedig a Young. Itt sem látszik nagy különbség.


A Dm-ben felfigyeltem egy nagyon aranyos csomagolású Nivea krémre és meg kellett vennem. Eddig is használtam a klasszikus fajtát és azt gondoltam ez is az lesz csak más a csomagolás de tévedtem. Viszont így is nagyon jó. Előnye a classic-tól hogy sokkal gyorsabban beszívódik és az illata is nagyon jó és persze a csomagolás is mutatósabb. Ez 1090 ft volt. Bal oldalt a régi jobb oldalon az új.    
Végül a Rossman-ba tértem be, éppen a 299 ft-os akció előtt egy nappal :/ De az akciót még meglátogatom még holnap. A you rock kollekcióra voltam kíváncsi, de már teljesen ki volt fosztva így csak az összecsukható hajkepét vettem meg 399 ft-ért.

          És találtam még egy akciós körömlakkot ami megtetszett így ezt is megvettem. 350 ft körül volt.

Plusz ráadásként még az írószerbe is beszaladtam mert egy füzetre még szükségem volt. Imádom ezeket a virágos újrahasznosított füzeteket♥
Próbáltátok már valamelyik terméket?

*Chanel


                                                                                                                       


2 megjegyzés: