2011. augusztus 7., vasárnap

Moyra lakkok

A Moyra márka egyik kedvenceim közé tartozik, ha körömlakkokról van szó. Az ára nagyon kedvező 305ft, és ezért kapunk is valamit. A csillogós színeket ha 1 rétegben visszük fel tökéletes egy szín fölé kiegészítésképpen, viszont 2 rétegben magukban is jól néznek ki. A matt/metál lakkokat érdemes 2 rétegben használni, akkor adja ki az igazi színüket. Vásárlásnál nem nagyon lehet velük mellé lőni, hiszen minimálisba tér el az üvegben található szín attól, amit majd a körmünkön kapunk. A csillámosok nagyon tartósak, a többi pedig olyan átlagosnak mondható, de ez nálam nem is baj, úgyse bírom sokáig ugyanazzal a körömmel. Ebben a bejegyzésben 10  Moyra lakkot fogok tesztelni a körmeimen. A csúnya festést nézzétek el nekem, eléggé siettem a lakkozásnál. És amit még fontos tudni, hogy alap és fedőlakk nélkül csináltam őket, vagyis szimplán 2 réteget kentem fel minden más nélkül.


Egyik nagy kedvencem ez az arany. Nekem mindig a karácsony jut eszembe róla. Ezért decemberbe szoktam a legtöbbször használni. Ő a 76-os árnyalat.


A kép sajnos nem adja vissza teljesen azt a csillogást amit a lakk ér el. Úgy kell elképzelni, hogy a feketébe kékes-zöldes-narancsos és sárgás csillámok tömkelege található. 80-as árnyalat.
A fenti képen is láthatjátok, hogy az egyik üvegcse más mint a többi. Ez a Moyra Chic, hogy miben térhet el csomagolásán kívül, még nem igazán tűnt fel. Ez a lakk nekem egy igazi őszi szín. 129-es árnyalat.

Talán ez a legérdekesebb az összes közül ami nekem megvan. Egy fényes rozsdaszín, amibe apró piros csillámok vannak. 50-es árnyalat.

Ez a lakk egy kicsit csalódás volt a fedése miatt, ugyanis 2 rétegben sem fed olyan jól, hogy ne látszódjon át, leginkább csak egy kis gyöngyházfény csillogást ad a körmünknek. 98-as árnyalat.
Egy igazán vad sötét kék szín, majdnem, hogy fekete. 88-as árnyalat.

Nem is tudom pontosan hogy ezt hogyan jellemezem. Valahol a hologramos, és metál fényű egyesítve. A lilás-rózsaszínes-sárgás között ugrál, egy kicsi arany csillámmal feldobva. 99-es árnyalat.

Egy nagyon kellemes szolid barackos árnyalat, mégis jól lefedi a körmöt és nem látszik át. Ennél az árnyalatnál kicsit bajban voltam, mert már lekopott a száma csak nagyon halványan látszik valami, de az oldalon ahogy nézegettem, én a 17-esnek saccolom.

Ezzel a lakkal egy kicsit benéztem a vásárlást. Mert eléggé siettem, és csak beugrottam a boltba keresni egy alapszínt a francia körömhöz. A festett mintákat nem is néztem melyik milyen, ezért az első olyan lakkot ami olyan körömszínhez hasonlított elvettem, mondván úgyis átlátszóbb lesz. Hát tévedtem, a szín teljesen megmaradt olyannak, mint az üvegen, bár így visszanézve nem sajnálom, hogy megvettem mert egy kellemes pasztell barack, és egy fekete nyomdával vagy matricával jól mutat. 12-es árnyalat.
Ezzel az utolsó színnel szerintem már sokan találkoztatok, ugyanis nagy divatba volt ez a neon pink, nekem is abból a korszakból van. E képen kicsit sötétebb mint az életbe, ott igazán rikít. 64-es árnyalat.


Nyíregyházán a Szarvas utcán, és a Szent István út elején található kis kellékes boltokban szoktam őket venni, mindkét helyen hatalmas a választék, bár az elsőnél az eladót nem szeretem. Remélem tetszett a cikk, ha már próbáltátok a Moyra lakkokat szívesen várom róla a ti véleményeteket is.
Coco ♥

3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az utolsó előtti szín!! *.* Még nem próbáltam Moyra lakkokat, de ami késik nem múlik :P (És amúgy Nyíregyen laksz/laktok? Mert én Szerencs mellett)

    VálaszTörlés
  2. Aha nyíregyiek vagyunk :) Szoktál erre felé járni?

    VálaszTörlés