2011. október 27., csütörtök

Ideals. 1. rész

Régóta ígérem már ezt a bejegyzést, próbálom annyira összesűríteni mennyire csak tudom, de legtöbbjük énekesnő s a számok közt nehéz a választás. 
Ebben a bejegyzésben a szőkéket mutatom be :) Azaz az alsó sort.

Candice Accola

A vámpírnaplókban ismertem meg. Jó színésznő és olyan elbűvölő is szerintem. Szimpatikusnak tűnik. Emellett énekel is, bár bevallom nem sok számát hallottam még, de amit igen az tetszik. Ez a kedvencem:


Taylor Momsen

Őt a Gossip Girl-ben ismertem meg, ami mai napig egyik kedvenc sorozatom. Elég ellenszenves a sorozatbeli karaktere viszont jó színésznő. De nem is ez a lényeg, amiért megszerettem. Imádom a hangját. Olyan tiszta, nem erőltettet sztárocska. A stílusa vadóc, egy igazi egyéniség, bár nem tagadom vannak húzásai és nem is egy követendő példa viszont ami értékes benne, hogy felmeri ezt vállalni, önmagát adja.
Számot nem nagyon tudok kedvencet választani, de mutatok élőt is, láthassátok milyen is igazából a hangja.

Az lejét mondjuk ennek kicsit mélyen kezdi, de tekerjetek bele milyen nagyszerű.


Ellie Goulding

Szintén egy egyéniség, nem megcsinált tucatsztár, van stílusa. A hangja nagyon érdekes (jó értelemben) és tudni kell rólam hogy az erős, rekedt hangok a kedvenceim (pl Adele) de őt mégis nagyon szeretem. Beszéljenek helyettem a számai:



Lissie

Elnézést hogy ő nem került rá a listára, sokkal jobban szeretem mint Taylor Swiftet. őt sem főként személyiségért szeretem hanem a hangjáért. Olyan tehetsége van.. A Lady Gaga cover-je szerintem túlszárnyalja az eredetit magasan (úgyis hogy ez élő).


Egy szám aminek imádom a refrénjét: In sleep is the only place, i get to see him, get to love him...

És a fentebb említett Ellie-vel egy duett:

Taylor Swift

Ő az akit igazából tényleg csak szépségéért és stílusáért sorolnék kedvencek közé. Mert igazából elég elkényeztetettnek tűnik, miss tökéletesnek. De lehet csak én látom így mind1. Viszont a stílusa és sok száma tetszik.





Nagyjából ennyi lenne amit tudnék mondani róluk. De ezzel még nincs vége., ugyanis sok polyvore-os szettemet megihlették már ők, láthattok majd párat. Bocsi hogy kicsit hosszúra sikeredett a poszt de ettől jobban már nem tudnám lerövidíteni s úgy érzem  az ilyen tehetségek megérdemlik hogy minél több ember ismerhesse meg őket (ha esetleg valamelyikőjükről még nem hallottatok amit sejtek). Jó zenehallgatást kívánok mindenkinek. Szerintem érdemes rájuk szánni pár percet.
Lissie, Ellie és Taylor Momsem együtt.


Szeretitek/ismeritek őket? Vélemények?
*Chanel

1 megjegyzés: