2011. október 29., szombat

Kinézet.

Sziasztok!
Amint láthatjátok ismét új kinézet lett az oldalon. Valami mániákus vagyok. De ezt eskü nem változtatom (csak majd a tököt leveszem kedd-szerda körül és karácsonykor karácsonyfa) februárig.
Téli kinézete lett (bár nálunk pont süt a nap). Egy gondom van vele, a menük/oldalak. Nem tudok rájönni hogyan kell megoldani azt, hogy bejegyzéseket berakjon egy menübe. Tud valaki segíteni?? Ha végül nem jönnék rá akkor megcsinálom a szokásos módszeremmel, bár az annyira nem jó.
Szép hétvégét nektek! *Chanel

6 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Ezen az oldalon találsz segítséget:
    http://www.bloggersbloggers.com/2009/09/ingyenes-gasztrosablon-free-food.html

    Remélem megtalálod, amit szeretnél! Ha mégsem, akkor szívesen segítek, amiben tudok :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi Adrienn de sajna ebből én nem jövök ki, nem vagyok valami profi. Amire eddig rájöttem, hogy találtam blogokat ahol így megvan oldva, s az oldal tetején kiír egy olyat hogy: A következő címkéjű bejegyzések mutatása:.xy.. , és gondolom ebben rejlik a titok nyitja. De fogalmam sincs ezt hogy lehet elérni, beállítani. Ebben tudnál segíteni?

    VálaszTörlés
  4. Első lépésként hozzá kell rendelned a címkéket. Látom, hogy már alkalmazod ezt a blogodon, azonban azok a címkék nem egyeznek meg fenn a vízszintes sávban a menüvel . Tehát minden posztodban át kell írnod a címkét arra, amelyik típusba rendelni szeretnéd. Pl: Smink, Aktuális, Életmód stb.

    Utána a html-kódban kell megkeresned a menüket. Nem tudom, hogy mennyire vagy otthon ebben a témában. Tehát vagy leírogatom neked, hogy mit kell keresned és átírnod, vagy elküldöd a címemre azokat a dolgokat, amit a html-kódban találsz és akkor én átjavítom és visszaküldöm neked :)
    Remélem ezzel kicsit közelebb kerülsz a megoldáshoz!

    VálaszTörlés
  5. Köszi szépen hogy segítesz! Akkor küldök egy emailt erre a címedre: adrikitten@citromail.hu

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett az új kinézeted, és ha esetleg nem jutnál dűlőre, én is segítek szívesen! Bár az előttem szóló és pontosan azt mondta amit én is mondanék! ;)

    VálaszTörlés