2011. október 24., hétfő

Kívánságlista.

Mostanában kissé leterhelt vagyok /suli/, rendszereznem kell mindent, hogy el ne felejtsem, így úgy döntöttem írok egy kívánságlistát. 

Először is ami nem valósult meg még a Glamour napi terveim közül, a felsők. Szükségem lenne már pár újdonságra. De max. 3-4-re gondolok.
Ezen kívül ruha kategóriában szeretnék még 1-2 sálat. De boltokban mostanság nem nagyon láttam olyat ami tetszett, így találnom kell turiban valami jót. Plusz még 1-2 kiegészítőt is elfogadnék.

Smink és szépségápolás kategóriában most nem sok újdonságot szeretnék, mert körömlakkot mostanság sokat vásároltam a másik nagy kedvenceimet a szájfényeket pedig nem tudnám használni (repedezik a szám). De azért 1-2 dolgot innen is kinéztem. 

Elsőként egy kézkrém mert ez kifogyóban van. Most láttam az essencnek ezt a kézkrémjét Rita blogján és nagyon megtetszett. Remélem nálunk is kapható lesz.
Ezenkívül szintén az essence új, közelgő trendkiadásaiból néztem ki pár terméket:
A második lakk (balról) nagyon szimpi :) De sajna még nincs infó róla hogy Magyarországon megjelenik-e. 
Ugyanebből a kiadásból a neszesszer (bár ez függ a méretétől):
És még szeretném a Vampire's love kollekcióból a parfümöt. Abban az esetben ha nem tetszene az illata akkor választok egy avonos parfümöt.

Már régóta motoszkál a fejemben, hogy kellene egy új alapozó és szempillaspirál, de ezek perpill még nem fontosak.

De a legeslegfontosabb dolog amire most vágyok:

Maggie Stiefvater: Forever. 
Egy könyvsorozat tagja, aminek az első része a kedvenc könyvem. Tudomásom szerint október-novemberre van ígérve a magyar megjelenés. Már nagyon várom.

Ez lenne a "rövidke" kis listám. Remélem mindent sikerül beszerezni a közeljövőben. *Chanel





2 megjegyzés:

  1. nekem is kéne pár felső ( nem kötött, az már van elég ) de semmi jót nem találok, vagy túl gagyi vagy nagyon drága :(

    VálaszTörlés
  2. ugyanígy vagyok vele :/ Nem nagyon találok olyanokat ami tetszene.. Nembaj még teszek majd még egy kört :) *Chanel

    VálaszTörlés