2011. október 15., szombat

Zsákmányok

Jó hír, találtam a házba egy usb kábelt ami jó a fényképezőmhöz, ezért feltudom rakni a képeket ami már egy jó ideje gyűlt.

Először az apróságokkal kezdeném
Mivel gyertya mániákus vagyok nem tudtam otthagyni ezeket a gyertyákat. 290-ft volt a Müllerbe. 
Még egy színváltós gyertyát is kaptam anyától, a Rosmannba vette és az isteni fahéjas-almás illata mellett, annyira gyönyörű ahogy változtatja a színét. 

Egy szintén Mülleres dolog. A pontos árára nem emlékszek, csak annyira hogy 200 ft alatt volt. Egy külön gyerekbőrre való törlőkendő, először semmi extrát nem vártam tőle, de amikor beleszagiztam, rögtön beleszerettem a dinnyés illatába.

Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én annyira imádok a Douglas mellett elmenni, a kiszűrődő parfüm illat miatt, most viszont be is mentem. Több ilyen kis tégelyes ajakfény volt, de egyet rögtön kiszúrtam. Halvány rózsaszín alapszín tele pici csillámokkal. Mivel már csak 3 volt, gyorsan le is kaptam a Sexy bomb elnevezésű tégelyt. 
Amikor kinyitottam viszont néztem egyet. Mert ez a lilás, rózsaszín fogadott. Nincs vele bajom, mert az illata nagyon kellemes, de hiányzik belőle az a pici plusz, amit a csillám adott volna. 990-ft volt.

Alap esetbe nem valami kirepedezős a szám, de a hideg szél az enyémet is megszokta viselni. Első ránézésre az az ajakbalzsam elég vacaknak néz ki, de tudjuk a külső nem minden, sőt! Teljes mértékben megvagyok elégedve ezzel a termékkel. Gyógyszertárba lehet kapni, az árát nem tudom, nem én vettem.


Amikor először láttam meg a repedezős lakkokat, még csak az Isadora forgalmazta, imádtam őket, de sajnos mostanra beszáradtak, ezért szereztünk be újakat. Az, hogy a Lovely adta ki először a csillámos fajtát eléggé meglepett, őket gyorsan ki is próbáltam, az Essencét még nem. Bővebben majd egy következő bejegyzésbe írok róluk.


Egy H&M-es fülbevaló 1290-ft.
És egy baglyos ami 990.


Evelin Cosmetics Pure Control SOS termékei. Szintén egy külön bejegyzésbe olvashattok majd róluk.




Nem gyakran szoktam turiba járni, de most a elkísértem Chanelt, és erre a táskára bukkantunk. 1250-ft volt.


A Glamour-napok helyett mi elmentünk egyet piacozni. Ott találtunk rá erre a sálra, már csak pár fajta volt belőle, míg máshol sokkal nagyobb volt a választék de később rá is jöttünk miért. Amíg, ahol vettük 600-ft volt, máshol 1000 meg 1200.


Szintén piacon beszerzett darab. Annyira finom-puha. 3800-ft volt a címkére írva, de az eladó alapból csak 3000-t kért érte.->

<-Az egyik bábura volt kirakva, és rögtön megtetszett, bár először azt hittem külön van, de a kardigán hozzá van varrva az alsó ruhához.

Már mentünk volna hazafele, amikor ezt a rikító zöld pizsit megláttam. Volt olyan aminek a felsőrésze jobban tetszett, viszont az alsónak a mintája és az a élénkség (sajnos a kép nem adja vissza szépen, élőbe sokkal szebb zöld) annyira megfogott, hogy ezt hoztuk el.





Sajnos elég sok belebújós pulcsim kinőttem tavaly ezért pótolni kellett. Ezt a 2 darabot sikerült beszereznem. A szürkét a Takkoba vettük 3500-ért, a zöldet talán 4000-4500-ért vettük a Kenveloba.








Itthon nem tudok zoknit megtűrni a lábamon, nagyon zavar ha abba kell lennem. Ezért ragaszkodott hozzá anya, hogy legalább egy mamuszt vegyek fel ilyenkor.
És a választásom erre a cukiságra esett. 1790-ft volt, a kínaiból van. Anya persze nem volt vele teljesen megelégedve, mert nyitott a hátulja, ezért vett egy teljesen zártat.

A mamuszt a Tescoba vették, és akkor látta meg anya ezt a csizmát,. Tudta, hogy milyet szeretnék, és mivel jó ára is volt megmerte venni anélkül is, hogy ott lettem volna. És tényleg nagyon tetszik, bár a méretet nem találta el, ezért este 10-kor öltözni és menni cserélni, hogyha esetleg már nincs méret válasszak egy másikat. 4130-ft volt. És a végére hagytam a kedvencem.





Ő az új kis szerelmem, egyszerűen imádom. És télre tökéletes, mert bélelt. 3500-ft volt, és ott is a piacon vettük.


Coco 

4 megjegyzés:

  1. táska, sál, cipőőők <3 nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés
  2. széépek, a sál és a bakancs tetszik a legjobban, én is valami hasonlót szeretnék majd :)
    Egyébként szuper a blogotok, a kedvenceim között van :))


    http://youth-and-fashion.blogspot.com/

    VálaszTörlés