2011. november 25., péntek

Mi van az iskolatáskámban?

Nem tudom mások hogy vannak vele, de amint vége egy tanévnek én máris vásárolni akarok a következőre :) Talán a legnagyobb mániám a tollak, de ebben a tanévben még nem is vettem sokat, kezdek kigyógyulni. Azért döntöttem úgy, hogy megírom ezt a bejegyzést, mert imádok ilyen videókat is nézni. Sok kép következik (bár nem a legjobb minőségben mert a fények nem valami jók most).

Ez a táskám. Sokáig nézelődtem tökéletes táska után, mindenképpen olyat akartam aminek van 2 rövidebb pántja így lehet karon is hordani és egy hosszabb amivel átvehetem a vállamon. Egy táskásnál akadtunk rá anyával, az ára kicsit sok volt (10 e) de igazi bőrből készült (jajj) úgyhogy ahhoz képest nem vészes. Én nagyon szeretem. Belül található 2 nagy rekesz + telefontartó és még egy kis zseb és a hátulján is van még egy picike tároló.

A mindent tudó okos füzetem. Nélküle mindent elfelejtenék. Ha jól emlékszem a Tesco-ban találtam.

A füzeteim egy része. A nagy spirál (tényleg nagyon vastag) bioszra használom mivel biosz tagozatos vagyok. Az összes többi füzetem szinte olyan mint a képen látható két középső, írószerben található csomagolópapír szerű dologgal van befedve + van még 2 spirálom ami ilyen itthon készült kollázs szerű, erről már olvashattatok a blogon.

Mappák. Ez sem a teljes készlet, van még 1-2.

A tolltartóm. Pont most pakoltam át ebbe, mert olyan téli hangulata van a rénszarvastól és a hópelyhektől. Egyébként az anyaga plüss, az oldalán van egy csüngő bolyt, egy régi osztálytársam hol cicának hol párnának használta.


Egyéb dolgok a táskában: Pénztárca, telefontartó, igazolványtartó.

Ez pedig a neszesszerem. Már elég régi de nagyon szeretem, mert 2 rekesze van, és az egyikben még tükör is található, kis hálós tároló stb.. Semmi extrát nem hordok benne: szájápoló, zsepi, gyógyszer, kis fésű, csat és hajgumi tesiórára,  plusz az aznapi szájfény (ha használok).

A cuki kis számológépem.

És ugye szokott jönni hozzá még az innivaló, ennivaló + általában van nálam valami cukorka.

Tankönyveket csak a szükségeseket hordom, általában nem is használjuk őket.

Ti hordtok valami extrát magatokkal?
 *Chanel

5 megjegyzés:

  1. szupi táska :) a labellom nélkül nem indulok el otthonról az mindig benne van a táskámban :D

    VálaszTörlés
  2. ahhhhw tök jó füzeteid vannak *-*

    VálaszTörlés
  3. Köszii :) Természetesen nálam is van vagy 2 féle szájápoló. *Chanel

    VálaszTörlés
  4. Szerintem én nem hordok semmi érdekeset a táskámban. Inkább a mennyiségek lehetnek érdekesek. Pár napja pakoltam ki két táskámból... 9 elveszettnek hitt szájfényt/rúzst és 4körömlakkot találtam meg.. :D

    VálaszTörlés
  5. Aztaa :)én körömlakkot egyáltalán nem szoktam. *Chanel

    VálaszTörlés