2011. december 4., vasárnap

Avon szájfény teszt


A tegnap bemutatott szájfényről hoztam tesztet.

A Glossy Delight- Honeydew árnyalata. A katalógusba gyönyörű babarózsaszín, és extra csillámos volt az ajkakon a képen. Szokásosan a kis fekete tokban érkezett meg, már kibontva is látszott rajta, hogy ettől bizony nem lesz olyan barbie-pink ajkam. Ami viszont nagyon pozitívum volt, hogy amint lecsavartam a kupakját, rögtön érezhettem a sárgadinnyés illatot, amit nagyon imádok. A teteje az egyszerű ferde műanyag.


A szánkra felkenve, érezhetjük, hogy egy elég ragacsos szájfény, de nem azzal a gagyi műanyag módon, hanem szimplán elég sűrű az anyaga, ez az érzés egy idő után csökken, de nem tűnik el teljesen, érezni lehet, hogy a szánkon van.  Elég sokáig fent marad, de a fénye folyamatosan csökken. Egy kicsit azért színezi az ajkakat, mert világosabb rózsaszín lett tőle, és a barázdák se látszanak annyira. 
Összességében egy közepesen jó szájfénynek mondanám, egyszerű hétköznapokon amikor rohanok a suliba tökéletes,mert egyszerűen tükör nélkül is fellehet kenni, így suliba anélkül, hogy ki kéne mennem a mosdóba újrafrissíthetem.

Szerintem azoknak érdemes megrendelni, akik hasonlóan imádják az dinnyés illatot mint én és egy szolid szájfényre vágynak.

Coco 

2 megjegyzés: