2011. december 2., péntek

Haul.

Múlthét utolsó felében itthon  voltam betegség miatt, és ahogy az orvoshoz mentünk benéztünk anyával pár boltba. Szerzemények:
Bagoly plüss. Ez a kedvencem az összes közül. Ne nézzetek dedósnak, de mostanság tökre szeretem a baglyokat és nem tudtam otthagyni. Egyébként turiból van így nem volt eget rengető az ára, ezért is vettem meg. Annyira pihi-puhi, és kimosva olyan jó öblítő illata lett. Szegénykének nincs meg egy szeme..XD Majd én meggyógyítom, de így legalább olyan egyedi :)

A Rossmann-ba is benéztünk, mert kerestük a Vampire's love kollekciót. Sajnos nem volt, de volt egy akciós kosár így 99 Ft-ért velem jött egy Essence körömlakk és egy díszítő lakk. Az Essence-ről nemsokára jön a notd.
A képen látható az új körömlakklemosóm is, az Aldiban vettük. Az ára nagyon kedvező és jobban teljesít az eddigi lemosóimtól. Plusz tulajdonsága, hogy a csillámos lakkot is könnyedén leszedi.
Új csizmám :) A ájulásom után kb fél órával vettük. Úgy érzem megérte beszédelegnem a boltba, imádom.

Egy kis belebújós kötött kardigán szerű valami. Vettem még hozzá egy lila felsőt (az a szín a kedvencem most) de azt nem fényképeztem mert teljesen egyszerű hosszujjú.
Egy öv: 

Plusz tegnap az öcsémmel beszaladtunk egy 100 Ft-osba. Vettem egy Lora lakkot és egy alapozót.  Nem csináltam még képet, de a lakkról tuti fogok még írni, mert hasonló a színe az vampire's love kollekció true love lakkjához :)

Nektek tetszik valami?
*Chanel


3 megjegyzés:

  1. de cuki a bagolyka! :) az kardigán a kedvencem,egyedi :)

    VálaszTörlés
  2. Az a bagoly nagyon aranyos és nem vagy dedós miatta!Én is nagyon szeretem a baglyokat! :)

    VálaszTörlés
  3. cuki a félszemű baglyod xD és a kardigán nagyon tetszik *-*

    VálaszTörlés