2012. január 14., szombat

100 követő.

Először is megszeretnénk megköszönni , hogy sikerült elérnünk a 100 követőt a féléve működő blogunkkal. Körülbelül a 100. követő csatlakozásával érte el az oldal a 15. 000 oldalmegjelenítést. Jó érzés olvasni a rendszeresen visszatérő, és új vendégek kommentjeit és, hogy így meggyőződhettünk arról, hogy van értelme folytatnunk, és 1-2 nyűgösebb időszakban kitartani. Tudjuk, hogy nem tökéletes ez az egész amit csinálunk, kezdők vagyunk sminkelés terén is, de máris érezni a fejlődést. Ez egy nagyon pozitív oldala a blogoknak: fejlődésre sarkall, s szerintem nem is kell nagyon győzködnünk senkit sem, hogy hasznos minden nap átolvasni a sok-sok bloggerina írásait, mert hasznos kis infókhoz juthatunk.

Egy kis statisztika:
 -A legnépszerűbb bejegyzés: Az Újságpapír körmöm 322 megjelenítéssel.
 -Az oldalak közül a legnépszerűbb: Az About us.. 90 megjelenítéssel.
 -Amelyik blogról a legtöbb látogató jutott el hozzánk: http://millacsilla.blogspot.com/ 1252 megjelenítés. Ezúton is szeretnénk neked külön megköszönni :) És persze minden más bloggerinának aki kirakott minket.
És ami a legviccesebb azok a keresési kulcsszavak, némelyiken jót mosolyogtam :)
 - A szó amivel a legtöbben eljutottak hozzánk : dobpergést kérek... rántott sajt.
Elég érdekes volt ezt látni az első helyen, de ezt és a borsót leszámítva, a többi már tényleg a blog témájához kapcsolódó volt.

És most jön a kellemes téma  a nyereményjáték.
És itt lesz nektek egy kis plusz ajándék. Úgy gondoltuk, ha már 2 vezetője van a blognak, miért ne lehetne 2 nyereményjáték. Tetszik az ötlet?
Már mindkettőnk fejébe fogalmazódott meg ötlet és ugyan eltérnénk kicsit a megszokottól szerintem tetszeni fog nektek :)
Miután mindent pontosan elterveztünk és előkészítettünk, mindketten kifogjuk rakni egy külön bejegyzésbe a részleteket és az is hogy mit/miket lehet nyerni ha játszotok :)
Konkrét időt nem tudok mondani, de szerintem jövőhéten már megtalálhatjátok a bejegyzéseket.
Még egyszer ezer köszönet, további szép napot!
Coco-Chanel

5 megjegyzés:

  1. gratulálok a 100 követőhöz :)

    VálaszTörlés
  2. nekem is most lett meg a 100 követő :) szuper. gratulálok neked is :)

    VálaszTörlés
  3. Gartulálok nektek! :D Remélem hogy a közeljövőben nekem is összegyűlik a 100 követő, nektek pedig gyarapodni fog még.:)
    xoxo Becca.:D

    beccabeautyworld.blogspot.com

    VálaszTörlés