2012. január 19., csütörtök

Kikapcsolódás.

Ez egy gif, katt rá.
Sok-sok morfondírozás után eldöntöttem, hogy megírom ezt a posztot.. A fő témája pedig az, hogy kicsit visszavonulok, szüneteltetem a blogolást.
Ennek több okai is van, legfőképpen a suli, ami elveszi minden energiám.. Most lett vége az első félévnek, szóval egy nehéz szakaszon túl vagyok, remélem hamarosan visszatérhetek. De átmenetileg csak úgy mondanám, hogy nyűggel jár nekem ez a blog. Persze nem arról van szó, hogy nem szeretem csinálni, mert imádom, de ahogyan minden nap felnézek azért, elolvasom a ti friss írásaitokat elszomorodom, hogy én mióta nem írtam egy épkézláb bejegyzést- Röviden: nem vagyok megelégedve önmagammal..

Neon.hu-n pont nem rég olvastam egy cikket a sztárok kikapcsolódásáról, meglepő módon 1-2 rám is igaz. Szóval az én módszereim: a fürdő, takarítás, játék vagy csak simán együttlét a kutyáimmal. Az első kettő a cikkben elég jól kivan tárgyalva, talán a takarítás az, amit inkább ideglevezetésre szoktam, kikapcsolódást inkább a szortírozós-selejtezős nagytakarítás jelent. A kutyák (s az állatok) és maga a természet mamámnál pedig a kedvenc környezetem :) A másik blogomon előreláthatólag ezen túl is aktív leszek, mert az is egyfajta kikapcsolódás nekem, magamból írom ki a dolgokat..

Szóval most próbálok feltöltődni, és ígérem próbálok gyorsan visszatérni, szerintem nem fog tovább tartani a szünet pár hétnél. Addig is szerintem Coco jön majd bejegyzésekkel, semmi zárásról vagy hasonlóról nincs szó. A nyereményjáték pedig ennek ellenére is indul nemsokára
Ezer bocsi...Chanel

4 megjegyzés:

  1. Jó feltöltődést!Szerintem mindannyian várunk vissza :)

    VálaszTörlés
  2. Várunk vissza:) és én se vagyok mostanában túl jól :/ minden összejött :/ de ez látszik szerintem a bejegyzéseimen is :( .

    VálaszTörlés
  3. csatlakozom a többiekhez,várunk vissza! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi szépen mindegyikőtöknek.
    Most nagy olvasásba kezdtem, már 1 könyv után érzem a jó hatást. Jövőhét amúgy is mozgalmas lesz, szóval akkor nem, de 2 hét múlva már szerintem jelentkezek :) *Chanel

    VálaszTörlés