2011. augusztus 7., vasárnap

A zsenialitás netovábbja

leszögezném kedves olvasóink, hogy ennek a cikknek semmi köze az oldalunk témájához, ezért előre is bocsi. Egy blog váltotta ki belőlem ezt a reakciót, méghozzá a   http://alegujabbdivatbelulsemmi.blogspot.com, akik egy "kritikát" írtak egy nekem kedves blogos történetről (Love in the Big Apple).  Nem tudom, ismeritek-e az oldalt, de gondolom biztosan, hiszen magukat legendásnak vallják. Ha gondoljátok nézzetek be és győződjetek meg magatok az írok csodálatosságáról.

Coco  ♥

A legtöbb blog ami kikerült az oldalatokra, nem kérte a véleményeteket, ti mégis megírtátok, ha azt egyáltalán írásnak lehet mondani, és nem csak összevissza alaptalan mocskolódásnak. És nem értem egy kritika miért csak negatív lehet.
Mind tudjuk, hogy a blogvilágban is megvannak az íratlan szabályok, amelyeket ha megszegsz, ellenszegülsz! elfelejtettetétek befejezni, mégis mi van ha valaki megszegi a szabályokat? És amugyis milyen szabályokról hadováltok ti?
Ugyan már emberek, a blogolás nem valami verseny ahol ha nem tetszik a bíróknak amit csinálsz kizárnak. Nem az lenne a lényege, hogy öröme teljen benne az embernek? Kinek így kinek úgy. Valaki a történetét rakja fel, és ha már csak 1embernek is tetszik azt érdemes volt felrakni. Hiszen akinek nem tetszik olvas pár sort, alszik egyet és el is felejti, de lehet, hogy valakinek akárcsak tényleg egy embernek mosolyt csal az arcára, vagy egy kis élvezetet hozz neki az már megérte. Nem hiszem, hogy a ti kritikátoktól bárkinek is jobb lenne a napja, vagy boldogabb.
Na haladjunk felülről veletek. A legújabb divat: belül semmi... Váó mert ti igazán tartalmasak vagytok, csak mocskolódni bírtok, semmi értelme a blogotoknak, ugyanis ha eddig nem tudtátok volna, az emberek a ti kis kritikátok nélkül is eltudják dönteni, hogy valami tetszik e nekik vagy sem. Welcome to the Dark Side. azta igazán egyedi, de csak szólok attól ti se lesztek többek, hogy képesek vagytok egy ilyen angol mondatot megfogalmazni. Ezt a kinézetetz hány perc volt összehozni 2?  És akk jösztök, hogy ez csak szemléltetés stb, akkor más blognál miért fektettett nagyobb hangsúlyt rá?Miss Moore és
Miss Cole. Szóval ha valakit Audrey Hepburn ihlet meg ezért választja azt a nevet hogy Audrey akkor az már mélységes bűn, de, hogy ti egy kitalált Bűbájos Boszicskák szereplőjétől nyúljátok, az teljesen természetes. A Misst meg nem csodálom, ilyen házisárkányok nem sok férfi közelítene meg. És elég vakságra utalhat ha valaki a chapters  alias fejezetek menüpontban nem találja meg magát az írást. És azzal meg mi bajod van ha valaki ír magáról? Ha nem érdekel ne olvasd, valakit érdekel valakit nem. Nem lehet mindenki személyére szabni egy blogot. Ugyhogy felesleges ugrálni ha valami pont nem úgy van mert neked nem tetszik, mert sajnos elkell fogadnom a világot nem formázhatod a saját képedre, és amíg igy van lesznek olyanok akiket érdekelni fog ki is ö. Ja bocs kezdtem megfeledkezni róla, hogy nem tudtátok megtalálni a megfelelő menüpontot, úgy meg nem csoda hogy olyat nyitottatok meg ami nem is érdekel.
És azért mert hozzátok nem érkezik olyan vélemény hogy nagyon szeretem a blogod, imádom, stb azért ha még más kap ilyet az lehet igaz is. Törödjetek bele. És kedvenc részem amikor kiakadtatok azért mert valaki névtelenül írt. Mert attól valóban személyesebb lesz hogy  Miss Moore nevet használod és több mindent fogunk tudni. Ha azt irnád le, hogy Kis Lujzi Budapest Blog utca 12. Na az akkor már személyes lenne, de így ugyanakkora értéke van mintha valaki névtelenül ír. Az egész blogolásban ez van. Lehet a szomszédod az egyik fő olvasod, de fogalma sincs róla, hogy te írod.
És akk annak aki probálná védeni szerencsétlen áldozatot, írtok ilyet hogy senki nem kérdezte a véleményed. És nektek ki a franc kérdezte? És ez a szöveg hogy előbb nézegesd a magyar helyesírási szótárt tanulj meg írni, mi vagy te magyar tanár? Az nem szapul így az ilyenek miatt?  Láttam az oldalatokon pár, normális hangnembe megfogalmazott kritikát, de ti ezeket else fogadjátok rögtön kiokatotjátok az íroját. Komolyan azt hiszitek csak nektek lehet igazatok? Bezzeg ha valaki dícsér
titeket arra ti is rögtön kapok vagytok. És amugyis, hogy várjátok el, hogy valaki megfogadja a kritikáitokat, ha ti másét még csak értelmezni nem vagytok hajlandóak, és rögtön kontrázni akartok, nehogy másnak legyen igaza.
 'Lassan legendák leszünk,  Hogy valaki legenda legyen ahoz személyiség kell. Ti csak egy állnév alatt futó unalmukban másokat mocskoló oldal vagytok. Ha annyira legendásak lennétek, nem hiszem hogy még a kis blogocskátokat vezetnétek. Alegendákat nem felejtik el évek múlva se. Nem hiszem hogy bárki az unokájának fog rólatok beszélni. Mivel azt se tudjuk kik vagytok. Úgyhogy lehet hogy most még "hiresek" vagytok de messze nem álltok ahhoz, hogy valaha is fent maradjon a nevetek, jah hopsz megint odalyukadtunk ki, hogy nem is tudjuk a neveteket.
Remélem tetszett a kis kritikám, rólatok próbáltam példát venni. És megmutatni, hogy egy ilyen szintű bejegyzéshez véletlen se kell fáratságos munka, nem dolgoztam vele napokat, hanem szántam rá egy félórát.
És remélem még sokáig folytatjátok ezt a sok mocskolódást, mert amíg ti a bloggolást ilyen véresen komolyan veszítek, mások élvezik az előnyeit. És szívesen írtam nektek ezeket a sorokat, olvastam, hogy titeket ez tesz boldoggá, ha valaki így fel van "háborodva". Ennyi örömötök legyen :D Remélem tetszenek a helyesirási hibák, a kedvetekért kikapcsoltam az ellenörzőt.

Ui: Szerintem azért nem ártana egy kis Audrey levegőt szívnotok, rátok férne :) Bár lehet ti nem akarjátok, hogy bármi szimpatikus legyen az írásotokba :)

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok:

    Nézd meg a legutóbbi bejegyzésemet:

    http://devilgirlmakeup.blogspot.com/2011/08/gyerekkorom-kedvencei.html

    Remélem kitöltitek! :)

    VálaszTörlés
  2. Ma került fel cikk, de holnapra nem volt betervezve semmi, úgyhogy megfogjuk csinálni :D

    VálaszTörlés
  3. Helló!
    Mivel Én is írtam egy véleményt a arról a bizonyos oldalról kíváncsi voltam erre a véleményre is.
    Pusz Kylie

    VálaszTörlés
  4. Szia, elolvastam a kritikád. Kicsit profibb mint az enyém :) Én leginkább felindulásból írtam meg, nagyon zavart mennyire felsőbbrendűnek érzik magukat.

    VálaszTörlés