2011. szeptember 23., péntek

Mázoljon az a lakk!

Sajnos a fényképezőmet megint elvitték, ezért nem tudok saját képeket felrakni (pedig olyan szép körmöket akartam volna mutatni). De szerencsére itt van nekünk a net, ahol gyönyörű képekre lehet bukkanni minden témán belül.  A mai az elmaradásaim miatt is a körmökről fog szólni.Azt a kis kövecske-masnit ki hagytam volna belőle. 
Cukiság válogatás *-*. A méhecskéért oda vagyok, eszméletlen aranyos. Ha legközelebb Pesten járok, feltétlen be kell szereznem ilyen nyomdakorongot. De hiába az imádni valóság, egy fullánk hosszal ez a gyönyörű rózsás köröm nyert nálam. Mi ez már ha nem művészet?


És a végére egy kis érdekesség, mennyit is számíthat egy szép szemöldök. Először takarjátok le a festett oldalt, majd azt nézzétek meg. Már ilyen minimális változtatás mellett is elég észrevehető a különbség. A kép még jobb lenne ha a nő szeme nem lenne kifestve, csak a szemöldök.

Coco ♥

3 megjegyzés:

 1. A csíkos-virágos körmök nagyon tetszenek *.*

  És ezúton engedd meg, hogy megdicsérjem a blogodat :) Igényes, csajos, érdekes!! :) Ügyes vagy :) Csak így tovább!! ;)

  VálaszTörlés
 2. Én is borzalmasan oda vagyok érte. Ha pepecselősebb kedvem lesz, lehet neki leselkedek. Bár nem hiszem, hogy ilyen szépre sikerülhet.
  És a dicséretnek mindig örülünk :)

  VálaszTörlés
 3. Ezek annyira szépek hogy megőrülök... Én nem tudom ennyire precízen megcsinálni akárhogy erőlködöm...

  VálaszTörlés