2011. december 10., szombat

30 day challange.

Sziasztok!
Gyors poszt keretében jöjjön a 7. és a 8. nap.
7. nap: Ha megnyernéd az ötös lottót, mire költenéd a pénzt?
Ha megnyerném tuti az lenne az első, hogy rávenném anyáékat, hogy költözzünk. Szeretem ezt a házat, csupán csak annyi a bajom vele, hogy nem kertes ház. Ezzel az a gondom, hogy kiskorom óta azt hallgatom: akkor lesz kutyád, ha kertes házba költünk. Szóval először vennénk egy házat, majd ugye  a kutyát és gyönyörűen berendezném a szobám, aztán jönne egy nagy bevásárlás, megajándékoznám a rokonokat a többit pedig félretenném.
8. nap: Szépségtrendek, amik nem tetszenek.
Fú ebből szerintem sokat tudnék mondani. De azért próbálom rendszerezni a dolgokat :)
a) a hegyes műköröm. Brrrrr. Ha pedig már a körmöknél tartok akkor a repedezős lakkok se a kedvenceim, de az még el-el megy.
b) szörnyűséges öltözködési bakik. Ezt tovább tudnám bontani: például kedvenc mikor rózsaszín leopárdmintás legginget felvesz valaki egy fekete leopárdmintás felsővel és egy eredeti (azaz barna) leopárdmintás cipővel.. Igazából már a leopárd és egyéb állatminták sem tetszenek (eltekintve egy-két ízléses darabtól. Olyan elvem van rájuk, mintha valaki szőrmében akarna járni de nincs rá pénze :) És ha már szőrme: utálom a szőrméket is.. Szegény állatkák. Ebbe a kategóriába sorolnám még azt is, mikor valaki nem alkatához mérten öltözködik. Persze egy szintig még ez sem kiborító, de az már nekem egyáltalán nem tetszik ha egy kövér nő leggingben és atlétában mászkál (igen, úgyhogy a felső nem hosszított), de a vékony lányokra is igaz ez, pl egyeseknél már nagyon eltudok szörnyülködni hogy lehet annyira sovány.. És szintén ebbe a kategóriába sorolnám a nagyon nem össze illő ruhadarabok egymással párosítását.
c) nem tetszik a tetovált szemöldök sem, nekem túl természetellenes.
d) éjszakai (party smink) nappalra. Tudni kell hol a határ szerintem, sokkal jobban tetszenek a természetes hatású sminkek.
e) a férfi sminkek.
f) végül pedig legyen a nem korhoz képesti öltözködés/sminkelés.  Nem tetszik ha valaki 55-60 évesen pink tűsarkúban mászkál (láttam már ilyet) de az sem ha valaki 10-12 évesen merészkedik elő ilyen dologgal.

Ennyi lenne, még szívesen ideraknám a 9. napot is (helyek ahova el szeretnél jutni), de ezzel kapcsolatban sok képet szeretnék gyűjteni és hozni nektek, szóval majd legközelebb. Szép hétvégét!
*Chanel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése