2011. december 9., péntek

Teszt- Airwoman szemceruza.

Ma egy tesztel jövök, méghozzá egy ilyen "senkisemhallotmégróla" márkájú szemcerka tesztjével.

A története csupán csak annyi, hogy anya vette a 100-asban, potom pénzért. Nem nagyon rémlik de szerintem nem nagyon haladja meg a 200 Ft-ot az ára. A márkája ami már a címből is látszik: Airwoman. Még én szerintem sosem találkoztam ilyen márkával (vagy csak én vagyok vak?). Első ránézésre máris plusz pontot adnék neki, mert a kupakja egyben hegyező is, így nem kell hozzá külön szemceruza hegyezőt venni. Tudni kell rólam, hogy rühelem egyébként a szemceruzákat, és bármit amivel a szemgolyóm közelében piszkálhatnak így nem is nagyon használom. Viszont turkáltam kicsit a sminkjeink között, egy tusért (ami időközben már kicsit kiszáradt), de annyira kíváncsi voltam rá, hogy tudnék-e rendes vonalat húzni, hogy bepróbálkoztam a szemceruzákkal. Ezt a darabot találtam a legjobbnak, mert: krémes, nem kell szenvedni vele hogy fogjon, szépen pigmentált, egyszóval szerintem tökéletes kis szemceruza (még tusnak is). Jöjjenek a képek:

A márkajelzése.

Balról jobbra: 1x-i húzás, többször áthúzva és dörzsölgetve. 
És egy kép a szememről... Hát igen az eredményen jót lehet nevetni, mentségemre egyike az első próbálkozásaimnak. Utcára így nem mennék de azért gondoltam megmutatom nektek hogyan teljesít a ceruza. Plusz még vakus kép is, így a minősége nem a legjobb.. a szemgolyóm tökérdekes rajta szerintem...


Összességében: Nagyon jól teljesít, tuti újravenném. Könnyű vele dolgozni, szupi kis ceruza. Tartóssága is elég jó, bár dörzsölve könnyen lejön a szememen ezt nem vettem észre. És az ára is nagyon kedvező.

Ti ismeritek ezt a szemceruzát?
*Chanel

1 megjegyzés:

  1. Nem ismerem, de ha majd többet használtad, elválik mi a véleményed róla. :)

    VálaszTörlés