2011. december 1., csütörtök

DIY- Illatosító.

Szeretitek az illóolajokat? Akkor javaslom próbáljátok ki ezt az illatosító módszert.

Mindig az a bajom a párologtatókkal, hogy esetleg kilötyögtetem, és elég hamar ki is fogy. Éppen ezért fogtam egy autóillatosító üvegcsét megtöltöttem vízzel és hozzá öntöttem az illóolajat. Ehhez ugye szokott járni egy rúd is ami felszívja a folyadékot és biztosítja az illatot. Itt jön az egyetlen szépséghibája ennek a módszernek: az illóolajtól egy a szivacs(?) elszíneződik. Bár engem ez nem zavar, én így is használom mert tartósabb mintha simán a párologtatóba önteném a  folyadékot. Plusz egy jó tipp hozzá: a szekrényt is illatosíthatod vele, ott már tényleg nem zavaró a kinézete.

A sajátom már sok-sok újratöltésen túl van, ezért ilyen csúnya a kis rúd benne. Perpillanat kelet varázsa és mandarin illatú olajjal van illatosítva.

+ 30 day challange, egy kis jelentés:
6. nap: Írd le egy napodat! 
Igazából szerintem semmi érdekeset nem csinálok, monoton a dolog a suli miatt. Felkelek, öltözés, fürdő (és a reggelire most szeretnék rászokni), majd indulás a suliba. Általában ez tart 2-ig. Ezután indulás haza, de ha esetleg a városba mennék vásárolni, vagy van valami program az ilyenkor történik. Ha hazaérkeztem lazítok kicsit, ha rossz volt az ebéd a suliban eszek, majd olvasgatom a blogokon a frisseket, netezek stb. És innen jön az a rész ami vegyes nagyon, mert az alap elv az az lenne, hogy elkezdjek tanulni 5-6 óra körül, ez mikor hogy sül el. Tanulás közben mindig van egy vacsi. Majd a tanulás után jön még egy kis szabadidő, olvasok, tv-t nézek, játszok az öcsémmel, gépezek. Majd jön a fürdés és a szunyi, és minden kezdődik előröl reggel.

A jelentés része pedig:
Úgy döntöttünk Coco-val, hogy mi is csinálunk egy nyereményjátékot. Persze nem most, hanem akkor ha összegyűlik a 100 követő. Ebben az évben már szerintem ez tuti nem fog megvalósulni, és ha össze is jönne, akkor is csak 2012-ben lesz játék, mert most úgy is sok blogon van karácsony alkalmából. Ha minden jól megy velünk pedig majd játszhattok egy újévindítót :) Szóval hajrá a feliratkozásokkal, már várjuk hogy örömet szerezhessünk valaki(k)nek :)!!!
*Chanel

2 megjegyzés:

  1. Húúú, ez szuper lett!
    Nagyon tetszik a fejléc, esetleg nem tudtok tervezni egyet nekem is? :O Persze feltüntetném hogy ti csináltátok/csináltad vagy nem tudom ezt melyikőtök rendezi, de nekem nagyon tetszik! Énis próbálkoztam de nem ment. :// Nem lett jó a méret, elrendezés, stb. Remélem igent mondtok rá, de persze a ti döntésetek! :)
    xoxo Becca. ;)

    VálaszTörlés
  2. Köszi. A fejlécben természetesen benne vagyok, én szoktam általában csinálni. Adj egy email vagy msn címet (msnen jobban meglehet beszélni szerintem) és akkor megbeszéljük a részleteket. Ha van valami ide írhatsz nyugodtan: beautyboxfashion@freemail.hu *Chanel

    VálaszTörlés