2012. január 10., kedd

Karácsonyi ajándékok.

Sziasztok!
Igen.. kicsit megkésve érkezik még egy karácsonyos poszt, az ajándékaimról. Sorry, hogy mindennel így le vagyunk maradva, mostanában semmi nagy léptékű bejegyzés sem volt, hamarosan újult erővel jövünk. Most pedig, hogy volt időm kicsit fotózni, jöjjenek a meglepik :)

Tudom, hogy nem ez a lényege a karácsonynak, de azért ki ne szeretne ajándékot kapni-adni. Sajnos anyát nem sikerült rávenni, hogy menjünk el a Fórumba a H&M-be, de nemsokára már itt is nyit :) Kárpótlásul azért anya úgy gondolta, nézzek egy táskát (mert volt egy a kívánságlistámon), szóval ez nem ért meglepetésként. Szintén anyáéktól kaptam még könyvutalványt, itt is ott voltam az üzletben a vásárlásakor. Igazából nekem semmit nem von le az ajándék értékéből, hogy tudom előre mi az, így legalább olyan amit szeretnék. Viszont még pluszként megleptek egy ékszerszettel, erre egyáltalán nem számítottam, de szerintem gyönyörű,nagyon örülök neki.
Már tudom is miket veszek belőle :)
Már megvan pakolva a könyvekkel és füzetekkel. Hatalmas, a legnagyobb füzetem is szinte elvész benne plusz még azért is imádom mert rengeteg zsebe van.
Az ékszerszett. Már fel is avattam :)
Mamától és keresztapámtól (ők mindig együtt szoktak), kaptam egy kerámia malacperselyt, már bele is raktam az aprókat. Egy parfümöt, amiről még sosem halottam, nem is számítottam sokra, de meglepően kellemes az illata, nekem tetszik. Plusz még pénzt.

A csajoktól pedig kaptam egy Max Factor szempillaspirál-szemceruza duót hegyezővel (erről hozom majd a tesztet). Egy fa karkötőt  és egy csillagos fülbevalót. Végezetül pedig egy könyvjelzőt.

Köszönöm még egyszer a sok szépséget! :)
Nektek mit hozott a Jézuska? 

*Chanel

5 megjegyzés:

  1. jujj az a malacpersely:) mikor barátommal mentünk lakodalomba, a párnak ilyet vettünk jó nagyot :D a nyakába pedig a pénzt kötöttük egy masnival :D

    VálaszTörlés
  2. a táska honnan van? annyira jó...<3

    VálaszTörlés
  3. Lea: egy hatalmas kínai üzletben vettük, régebben Skála volt, de megújult. Nézz szét szerintem nagy kínaikban, esetleg ha Bp-en laksz akkor az Ázsiában. Egyébként 3500 Ft körül volt, és volt még barna színben is, amivel a belső mintázat (barna-fehér) jobban is passzolt, csak gondoltam van már egy barna táskám :) *Chanel

    VálaszTörlés
  4. én debreceni vagyok és ittis van ázsia szval majd benézek. köszipuszi :)

    VálaszTörlés