2011. augusztus 3., szerda

Kik zsákmány

Még a nyaralásunk alatt történt ez a vásárlás, július közepén. De annyira jó áron voltak a dolgok, hogy ezt feltétlen megakartam nektek mutatni. Mi a keszthelyi boltjukban voltunk. Ami ott a Top Shop része. 

Először a ruhákkal kezdem, 3 darabot vásároltam. Amekkora kínálatuk van,  szerintem bármelyik korosztály találhat magának valamit.
Hát akkor vágjunk is bele.

Imádom ennek a pulcsinak a fekete-kék rózsás mintáját, ezért is szúrtam ki az állványon. 3990ft helyett 1890ft volt. Az anyaga pedig vékony 100% akril, talán ez az egy a hibája, de nekem így is nagyon tetszik.
Ez a rózsaszín csipkés felső 2490ft helyett, 1290ft-ba került. Az anyaga 50-50% pamut és poliészter. (Bocsi a képért, de bárhogy próbálkoztam, ilyen foltosan rakta fel.)
És végül a kedvencem. Ezt a kis masnis cukiságot a gyerek osztályon találtam, amik kicsit ellettek méretezve, ugyanis a 140/146-os jó volt rám. pedig a 164-es szokott kelleni. 2190ft helyett került 1590ft-ba. Az anyaga 95% pamut és 5% elasztán. 

Hát a ruhák ennyik voltak. Haladhatunk tovább a kiegészítők felé. Ritkán látni olyan boltot, ahol ennyi ruha, kiegészítő és háztartási cikk is található, és még ennyire jók is, ezért lett ez a bolt a kis szívem csücske. Nagyon sajnálom, hogy még a megyénkben sincs :'(


Már rég óta keresek egy szép sálat, nem gondoltam volna, hogy pont a nyaraláson bukkanok rá. Felül a sötétkék alapon ciklámen kis pöttyök, így messziről sötét lilának tűnik, utána egy lilás-kékes pacsmagos rész, és legalul kis bojtocskák. Nagyon tetszik. Az ára pedig 920ft volt. 
Tudni kell rólam, hogy ékszerekből a karkötők a kedvenceim utánuk pedig a fülbevalók. Ékszerekből elég nagy a választék, és egy darabból többfajta szín közül válogathatunk. 

Ennek a karkőtőnek az egyszerűsége fogott meg. Szinte mindennap felvehetjük, ezért is gondoltam remek ajándéknak, így kapott egyet Chanel is. Az ára pedig 290ft.
A következő karkötő 4 szálból áll amit egy könnyen kikapcsolható lánc fog össze. Fekete és ezüst gyöngyökből van, amiken peace jelek és kövecskék lógnak. 620ft volt. 
Egy igazán variálható darab ez a karkőtő, hiszen ha kedvünk van a virágot egy könnyed mozdulattal lecsatolhatjuk a két különálló gyöngysorról. Ha gondoljuk ezek után a ruhánkra, vagy hajunkba is tűzhetjük. Esetleg ha nem tetszik a fehér karkötő szín, egy feketére vagy bármilyen más színűre is rárakhatjuk. Az ára neki is 620ft volt.
  
Fülbevalóból ezt a készletet választottam, hiszen nekem is 3 lyuk van mindkét fülembe. A legfelső egy egyszerű kő, sajnos nálam ezek a darabok fogyó eszközök, már 3 ugyanilyen darabot vesztettem el, mivel elég aprók és eléggé könnyen kiesnek a fülemből. Egy kicsit sajnálom, hogy a virágnak csak 4 szirma van, de így is aranyos. Az alsó darab pedig kifejezetten tetszik, magamtól eszembe se jutott volna, hogy egy ilyen félkör alakút vegyek, de így együtt igazán jól nézz ki. Még ami pozitívum bennük, hogy szilikon a hátuljuk, amit sokkal jobban szeretek a fémnél. 
A pénztár körül voltuk a sminkek. Nagyon aranyos díszítésük volt, az egyik állat mintás a másik masnis. Sajnálom, hogy csak szájfény, rúzs, és szemhéjpúder volt, a pirosítót, púdert hiányoltam. 

Az egyik dolog amit innen választottam az ez a szájfény. 290ft-ba került, úgyhogy nem vártam tőle sokat, de kellemesen csalódtam benne, gyönyörűen fénylenek benne a csillámok, de egy kicsit ragacsos. És még 1 hibája van, bár ez lehet csak nálam fordult elő, hogy nehezen tudom lecsavarna a tetejét. Sajnos néha foggal kellett próbálkoznom, így sérült a minta :S
A masnis pult eléggé megvolt fogyva, ezért arról lemondtam, de később örömmel láttam, hogy a bolt többi részén is találhatók, ugyanolyan masnis dolgok. Az első egy füzet, amit később visszaraktam, mert egy aranyosabbat találtam amit lentebb mutatni is fogok. A második ami végleg a kosaramba maradt egy neszesszer volt. A mérete nekem teljesen megfelel, amit napközbe magammal szoktam hordani kényelmesen elfér benne. 620ft volt.
A sulis nagy reggeli készülődésbe, valahogy sose találtam megfelelő kajás dobozt a tízóraimnak, vagy nem volt meg a teteje vagy túl nagy, esetleg túl kicsi volt. Ezért is akartam egy új tízórais dobozt. Mivel imádom a macskákat, és a Hello Kittyt is, rögtön megtetszett ez a tároló. A kedvenc pizzás péksütim szépen beleillik, úgyhogy méretben is jó.  920ft volt.
És már csak 3 füzet és 1cs mappa van hátra. 

A fent említett masnis jegyzetfüzet helyett, ezt a rózsásat választottam.  A hosszabbik oldala 18cm. Különlegessége, hogy az elején egy tükör található. Csak fel kell nyitni az előlapját a piros kis szalaggal.  Egy rohanósabb napon jól jöhet. Esetleg az utcán sétálgatva. Vagy miután egy kiadós sprinttel érted csak el a buszt. Vagy ha nem is használod a tükröt a rózsás díszítés is nagyon jól mutat az elején. 920ft volt.
Már az ezelőtti füzet is a kis szerelmem volt. Ő viszont tényleg szerelem első látásra. Imádom ahogy kinéz. Annyira idilli hangulata van, először irodalomra akartam használni, az egyik kedvenc órámra, de végül a töri mellett döntöttem. A téma miatt is jobban illik hozzá, és így hátha jobban fog ösztönözni a tanulásra mint egyébként. 290ft volt.
Egy szintén 290ft-os füzet. Őt a másik kedvenc tantárgyamra választottam, a bioszra. Ez a füzet, pont az élénkségével fogott meg, unalmas órákon remek elfoglaltság lesz a mintáját másolgatni.












És egy újabb rózsás darab. Pontosabban 3-om, ugyanis csomagba lehetett venni. A képen a fedőlapja fehéres-pirosnak látszik, de igazából eléggé átlátszó. Ha fehér papír van benne az írás teljesen átüt, viszont olyankor a minta is szebben látszik. A 3 mappa együtt 290ft volt.






És befejeződött Kikes zsákmányolásom bemutatása. Ha tehetitek nézzetek be, nehéz üres kézzel kijönni a boltból. Vagy ha esetleg jártatok már benne írjátok meg nektek mit sikerült vennetek.

Coco ♥

6 megjegyzés:

  1. Szép zsákmány, az uzsis doboz nagyon tetszik, a füzetek nagyon szépek lassan suli nekem is körbe kell néznem pár dologért :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon édes az a masnis fels:)

    VálaszTörlés
  3. olyan kardigánt én as akartam venni de csak m-es volt, és nagy volt.. :( pedig nagyon cuki :)

    VálaszTörlés
  4. az a peaces karkötő nagyon tetszik. elkéne már nekem is néznem kik-be

    VálaszTörlés
  5. És a csomagoló papírt kihagytam a listából ma jutott eszembe. Abból is volt 2 fajta Hello Kittys, kisvirágos, rózsás, vagy ilyen nonfiguratív minták.

    VálaszTörlés
  6. a rózsaszín csipkés póló nagyon tetszik!

    VálaszTörlés