2011. november 7., hétfő

Teszt: Synergen arctisztító


Tapasztalataim:
- A csomagolása teljesen rendben van, szép színes. A záródása is tökéletes.
- Az 5 az egyben funkciót nem tudom hogyan gondolták, hiszen én csak annyit vettem észre, hogy lehet vele arcot tisztítani (mint egy bőrradírral) és lehet maszk ként is használni. Ez szerintem 2in1. Olyanokat hogy fel további funkciónak, hogy pórustisztító, mitesszereltávolító stb.. Ezeket én nem sorolnám ide, szóval ezt az 5in1 funkciót kicsit figyelemfelkeltő reklámfogásnak tartom.
- Az illata semmi különleges nem rossz, de nem is imádom. Olyan semleges arctisztító illatú.
- A hatékonyságát tekintve is azt kell mondjam, hogy semmi extrát nem mutat. Valóban tisztít, érzem hogy fellélegez a bőröm használat után de nagy csodákat nem tett. Bár a normál bőrűeknek, akiknek nincs sok problémájuk az arcukkal szerintem tökéletes. Az állaga jó, nem folyik el és tisztító szemcséket is tartalmaz. A bőrömet egyáltalán nem szárította ki, ahogy azt sok arctisztító teszi.
Összességében azt tudnám mondani rá, hogy egy jó termék, de nem a legjobb, viszont az áráért bőven megéri mert ha jól emlékszem 300-400 ft körül volt és jó sokáig ki is fog tartani. 5/4 pontot érdemel.

Krém szerű állaga van és láthatók a gyöngyöcskék.
Próbáltátok már?
*Chanel


1 megjegyzés:

  1. Nekem is van, az illata kicsit 'férfias', valamiért ez jut eszembe. Én egyszer használtam, de mintha valamilyen réteg képződött volna az arcomon :S én utána nem használtam, de befogható testradírnak :)

    VálaszTörlés