2011. december 22., csütörtök

Novemberi-Decemberi kedvencek.

Fészen már ígérgetem jó ideje ezt a posztot, most meghoztam. Kis újítások, másabb lesz mint az eddigi kedvencek bejegyzéseim. Azért raktam a két hónapot egybe, mert szinte ugyanazokat használtam, és november eleje kicsit homályos már :)

Krémek:
Elsőként láttok egy Avonos  arckrémet, amiben igazából nem az van, hanem a Müllerben vásárolt pattanás elleni maszkom, de erről írok majd bővebben. Alatta található egy Nivea Soft krém. Ezt már szerintem mindenféleképpen láthattátok. Nagyon szeretem, nálam testápolóként funkcionál. A rózsaszín kiszerelésű krém pedig egy Avonos kéz és körömápoló krém. Eddig ez vált be  legjobban, bár elég régi, már fogytán van, remélem újra lehet még rendelni. Jobboldalon pedig a kedvenc samponom: Bojtorján sampon. Olyan szép a csomagolása *.*

Sminkek:
Igen, ez az a kategória aminél nem fogok tudni sok dolgot felvonultatni. Az új Maybelline Affinitone Mineral alapozóm, máris nagyon megszerettem, majd hozok róla tesztet. Alatta egy Essence Pure Skin púder, és ezt szoktam felvinni egy Avon bronzosító (?) ecsettel. Jobboldalon pedig a legtöbbet használt spirálom: Maybelline Stretch & Define.

Száj:
Egy Avonos szájfény, szintén elég régi, fogalmam sincs hogy árulják-e még egyáltalán.. Készülök tesztelni nektek :) A kedvenc Labellom, nemsokára már ez a második is kifogy, tuti újraveszem, nekem ez a legjobb. A kép közepén pedig ott virít egy kenőcs, igazából csak azért raktam bele a kedvencekbe, mert sokat köszönhetek neki. Szörnyű állapotban volt a szám (máig nem tudni miért), és ez helyrehozta 3 nap alatt. De nem is ajánlom, lehet recept nélkül ki sem váltható, mert nagyon erős, egy hétnél tovább tilos használni.

Illatok:
A kedvenc, utánozhatatlan, lekörözhetetlen illatom a Chanel Chance. Emellett nagy kedvenc most az Essence V.L. parfüm. Az édes illatát nem bírom megunni. Itt van még az ajándékba kapott dezodorom és egy Adidas ízadásgátló is.

Körömlakkok:
Essence- 50 irreplaceable; Essence- 40 absolutely stylish; Lora lakk, ami nekem nagyon hasonlít a V.L. kollekció egyik lakkjához, erről majd még írok.


Random dolgok:
Baglyos nyaklánc Debrecenből. Apró virágos sál. Farkasos fülbevaló. Ládika, amit még névnapomra kaptam, de most új helyre került, ahol jobban szem előtt van, így jobban megszerettem. Egyébként a karkötőim vannak benne plusz rajta is vannak ékszerek.

Gravírozott tollam, amit még a ballagásomra kaptam. Most először tudhatjátok meg az igaz nevem..Petra...Júj :) Gyertya amit egy osztálytársamtól kaptam. Imádom az illatát, kellemes, bár nem tudnám behatárolni, meggyújtás nélkül is átjárja a szobám. És egy könyv, a Forever, amiről már szintén hallhattatok.

Most próbáltam nem ódákat zengeni, remélem sikerült. Ha érdekel titeket valami alaposabban írjatok!
*Chanel



4 megjegyzés:

  1. imádom a maybelline spirálokat <3

    VálaszTörlés
  2. ötletes ez a kategorizálás :)
    Mi történt a száddal? :-O

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon bevált ez a spirál.
    Köszi paphu. Hát az orvos sem tudta megmondani, nagy a valózenűsége, hogy allergiás vagyok valamire. Az egész úgy nézett ki mintha hámlana meg sebes volt :S *Chanel

    VálaszTörlés
  4. Én is ilyen kézkrémet használok :)

    VálaszTörlés