2011. december 11., vasárnap

Segítség! Alapozó probléma..

/frissített verzió az eddigi vélemények alapján/
Nagy dilemmában vagyok, szeretnék egy új alapozót venni, végre valami olyat ami fed is. Persze vagyonokat nem akarok rá költeni, max olyan 2e Ft-ra gondoltam. Tudnátok adni valami jó tippet? Az arcom eléggé zsírosodik, vannak pattanásaim is, lenne mit elfednie, bár nem a legszörnyűbb a bőröm. A folyékony alapozókat szeretem a legjobban, a hab annyira nem tetszik, mintha egy maszkot viselnék..
Ezeket az alapozókat néztem ki, de nem tudok dönteni közülük:




Rimmel Lasting Finish 25 Hour alapozó
Sajnos nem nagyon találok róla teszteket, de a Glamour és a Femina is nagyon javasolja. A színválasztéka is elég jó, van kellőképpen világos belőle (mert ez sajnos nem minden alapozóról mondható el. Ára: ~ 1800 Ft.
<--










Rimmel Stay Matte alapozó
A Rossmann katalógusban szerepel akciósan, így figyeltem fel rá.
Sok olyat olvastam hogy nem vált be, ne elég világos, sárgásítja az arcot.. Éppen ez az amit elszeretnél kerülni, természetes hatást szeretnék.  Viszont erről az alaposabb tesztekben jót olvastam, így nem tudom mi legyen.. Plusz nálam, hogy természetes alapozóként van beállítva. Ára most: 1800 Ft körül.



A kommentek alapján (köszönöm paphu) szóba jött még a Manhattan Powder Mat alapozó. erről is semleges dolgokat olvastam. Szintén a színválasztékról és a fedésről.. Az ára ugyanebben a 2e Ft-os kategóriában mozog.

Összegezve: nem sokkal jutottam előrébb, csak annyival, hogy az előző bejegyzésben még említettem 3 alacsonyabb árkategóriás terméket is, de inkább legyen tuti jó a dolog, biztosra akarok menni. Nagyon vacillálok még mindig, majd a boltban a szín alapján eldől szerintem hogy melyiket veszem. Azért még szívesen fogadnék tanácsokat ezekkel a termékekkel kapcsolatban.

Kis jelentésként pedig a végére:
-Hamarosan jön egy kis karácsonyi hangulat a hópelyhek mellé a blogon.
-Új menüpont a kívánságlistánkról/bevásárlólistánkról.
-Az utóbbi időben (konkrétan mióta ilyen témájú blogokat olvasgatok) észre vettem, hogy többet költök. A kis tartalékom kifogyásnál tart, ideje spórolnom.. Éppen ezért kedden elmegyek még egy vásárlásra, és onnantól csak nagyon átgondoltan vásárolhatók, de már azt sem ebben az évben. Ez a célkitűzésem. Persze ez nem vonatkozik a karácsonyi ajándékokra.

Szerintetek melyik alapozót válasszam?? 
Induljon jól a hetetek holnap!

*Chanel

5 megjegyzés:

  1. Én a Rimmel Stay Matte-ra szavazok, mert a legutóbb én is alapozó keresésen voltam és bár nem vettem meg de ez tetszett az összes kipróbált alapozó közül a legjobban.Az összes többi olyan volt az arcomon, hogy még jobban előhozta az apró szőröket és úgy néztem ki miattuk mint a farkasember de az említett alapozótól nem.

    VálaszTörlés
  2. jószívvel tudom ajánlani a manhattan powder mat alapozóját.
    Amiket eddig próbáltam: astor mattitude HD, loreal infallible, rimmel stay matte
    Még mindig a manhattan a kedvencem. Jól fed és teljesen matt a végeredmény, nem úgy, mint az általam felsoroltaknak.
    Az árát sajnos nem tudom, de szerintem ez is 2000.- körül mozog.
    Remélem sikerült vmi jót venned :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi a hozzászólásokat segítetteket valamit, bár még 1 alapozóval bővült a kör. Most már a 2 Rimmel alapozó és a Manhattan alapozó közt vacillálok.. de ez szerintem már csak a boltban fog eldőlni.. *Chanel

    VálaszTörlés
  4. A rimmel stay matte nem rossz, a NYC nem fed :D ennyiben tudok segíteni:)

    VálaszTörlés
  5. Ezek közül én egyiket sem ismerem, nekem a hab állagú alapozók váltak be leginkább, bár nem nagyon használok alapozót így sem.

    VálaszTörlés